Schoonmaak Werkzijze + Hoe werken wij?

Wat voor chemicaliën gebruikt Schoonmaakbedrijf Smart? Ik ben niet zo dol op chemische middelen.

Schoonmaakmiddelen van vandaag de dag bevatten allerlei milieubelastende stoffen en chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de mens. Schoonmaakbedrijf Den Haag vindt het belangrijk dat onze diensten u geen schade toebrengen.

Wij maken exclusief gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Weinig werkt bovendien zo effectief als groene zeep en azijn. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Bestaat er een limiet wat de grootte van mijn pand betreft?

Nee. Wij kunnen wolkenkrabbers en paleizen schoonmaken, maar ook huizen en tuinen. We hebben in het verleden wel extreem grote objecten schoongemaakt, zoals arena’s, militaire basissen en laboratoria. Daarbij waren de eisen ontzettend hoog.

In het laboratorium moest al het werkmateriaal worden gedesinfecteerd en op de militaire basis mochten op bepaalde locaties absoluut geen sporen van brandbare stoffen te traceren zijn.

Respecteert Schoonmaakbedrijf Smart mijn privacy?

Ja. De schoonmaaksters komen wanneer u dat wilt, zelfs als dat om half vijf ‘s nachts is. Wilt u een pand laten schoonmaken waarin zeer vertrouwelijke processen plaatsvinden, dan tekenen onze schoonmaaksters en als bedrijf zelf een geheimhoudingsplicht. Zo weet u zeker dat uw vertrouwelijke projecten niet abusievelijk uitlekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *