Contact

Fill In the Form for information or a meeting!

Contact Info & Details

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of wilt u gewoonweg meer informatie? Neemt u dan contact op met ons schoonmaakbedrijf te Den Haag. Een van onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staat u graag te woord.Als cleaning company zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor al onze klanten en opdrachtgevers. We vinden een goede en heldere communicatie met de opdrachtgever belangrijk.Korte lijnen en duidelijke afspraken! Een goede samenwerking en een goede klik met de klant zorgt voor langere samenwerkingsmogelijkheden.Door onze ervaring mag Schoonmaakbedrijf Smart zich een van de toonaangevende schoonmaakbedrijven in de regio Haaglanden noemen. Heeft u meer informatie nodig, of wilt u ons inschakelen voor een klus?Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

Waarom u kiest voor Smart, uw schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Ons succesvolle schoonmaakbedrijf is al vele jaren een begrip in Haaglanden. Beide oprichters hebben jarenlang zelf als schoonmaker gewerkt. Dankzij de opgedane kennis is er voor Smart een unieke aanpak ontwikkeld. De betrouwbare medewerkers bouwen mee aan de tevreden klantenkring.

Wij geven onze klanten graag persoonlijke aandacht. Wij blijven in gesprek. Op die manier weten we zeker dat wij altijd doen wat er is afgesproken en kunnen afspraken eenvoudig worden bijgesteld. Wij zorgen ervoor dat we makkelijk aanspreekbaar zijn en vooral dat we flexibel zijn. Wij denken graag met u mee.

Contactinformatie van Smart

  • Adres (Locatie
    • Voorbeeldstraat
      2572 SG Den Haag
  • Phone
  • Email
    • voorbeeld@gmail.com

Working hours: 9am – 5pm on weekdays

(+30) 210 1234567

info@plethomedicalclinic.com

79 Folsom Ave, San Francisco, CA 94107 get directions

Appointment Request

If you wish to book an appointment with a doctor, it is best that you visit the Appointment Booking Page directly.

You can park your car just outside

Bus nr.23 leaves you just in front

We use ramps for easier access.

GRAB OUR HEALTH NEWSLETTER

subscribe to our awesome mailchimp.com list