Blog

Wat doet Schoonmaakbedrijf Smart?

Schoonmaakbedrijf Smart is een landelijk werkend bedrijf dat zich gedurende een aantal jaren heeft ontwikkeld tot een vernieuwende en vakkundige onderneming. De Wereld heeft zich gespecialiseerd in het specialistisch reinigen op schoonmaak gebied.

Wij onderscheiden ons door een zeer directe aanpak, de snelheid van
werken, een deskundige inbreng in kwaliteit, een prettige sfeer en een
persoonlijke omgang. Ons uitgangspunt is het leveren van een kwaliteitsproduct volledig

De Wereld is als schoonmaakbedrijf / dienstverlener gespecialiseerd in: glas en gevelreiniging – graffiti verwijdering – vloeronderhoud – impregneren van gevels – damwandreiniging – hydrofoberen – raamfolie verwijderen en aanbrengen. Daarnaast hebben wij een krachtige calamiteiten dienst.

Tevens zijn wij bekend met overheidsinstellingen waar bij u moet denken aan het reinigen van sectie kamers, arrestatie auto’s, politieauto’s, het schoonmaken van Defensie- en Politiebureaus. Maar wij zijn ook te vinden in de detailhandel. Voor alle algemene reinigingswerkzaamheden bent u bij ons ook van harte welkom.

Toelevering producten
In ons magazijn hebben wij een groot aantal producten op voorraad liggen. Zo kunnen wij een groot aantal artikelen, zoals sanitaire verbruiksmaterialen, snel leveren.

Milieu
Milieubewust werken en het streven naar gebruik van zoveel mogelijk afbreekbare schoonmaakmiddelen, blijft een voortdurend aandachtspunt van ons bedrijf.

De Wereld hecht veel waarde aan een goede langdurige relatie met zijn afnemers. Wij willen dit vooral bereiken door kwaliteit te leveren. Door onze ruime ervaring zijn wij bijna altijd in staat om met u een passende oplossing te vinden voor al u reinigingswerkzaamheden.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een regenbui niet genoeg is om de zonnepanelen schoon te houden. Vogeluitwerpselen, stof, (verkeers)uitstoot en ander vuil blijken vaak – ook na een regenbui- achter te blijven. Hierdoor kan het rendement van de zonnepanelen achteruitgaan en zelfs oplopen tot een verlies van 15%. Bladeren en fijnstof kunnen er ook voor zorgen dat een deel van de zonnepanelen oververhit en beschadigd kan raken

Schoonmaak Werkzijze + Hoe werken wij?

Wat voor chemicaliën gebruikt Schoonmaakbedrijf Smart? Ik ben niet zo dol op chemische middelen.

Schoonmaakmiddelen van vandaag de dag bevatten allerlei milieubelastende stoffen en chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de mens. Schoonmaakbedrijf Den Haag vindt het belangrijk dat onze diensten u geen schade toebrengen.

Wij maken exclusief gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Weinig werkt bovendien zo effectief als groene zeep en azijn. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Bestaat er een limiet wat de grootte van mijn pand betreft?

Nee. Wij kunnen wolkenkrabbers en paleizen schoonmaken, maar ook huizen en tuinen. We hebben in het verleden wel extreem grote objecten schoongemaakt, zoals arena’s, militaire basissen en laboratoria. Daarbij waren de eisen ontzettend hoog.

In het laboratorium moest al het werkmateriaal worden gedesinfecteerd en op de militaire basis mochten op bepaalde locaties absoluut geen sporen van brandbare stoffen te traceren zijn.

Respecteert Schoonmaakbedrijf Smart mijn privacy?

Ja. De schoonmaaksters komen wanneer u dat wilt, zelfs als dat om half vijf ‘s nachts is. Wilt u een pand laten schoonmaken waarin zeer vertrouwelijke processen plaatsvinden, dan tekenen onze schoonmaaksters en als bedrijf zelf een geheimhoudingsplicht. Zo weet u zeker dat uw vertrouwelijke projecten niet abusievelijk uitlekken.